Promocje
Pochodnia zemsty - Kenneth Goddard
Pochodnia zemsty - Kenneth Goddard
4,00 zł 3,00 zł
szt.
DZIECI SZTORMU 1 Czas dzikich róż - Merete Lien
DZIECI SZTORMU 1 Czas dzikich róż - Merete Lien
4,00 zł 3,00 zł
szt.
Wybór nowel - Henryk Sienkiewicz
Wybór nowel - Henryk Sienkiewicz
3,00 zł 2,00 zł
szt.
Produkt dnia
Henryk VIII - A. F. Pollard
Henryk VIII - A. F. Pollard
4,00 zł
szt.
Andromacha - Jan Racine
Andromacha - Jan Racine
10,00 zł
szt.
Warszawianka - Stanisław Wyspiański
Warszawianka - Stanisław Wyspiański
2,50 zł
szt.

Konrad Wallenrod - Adam Mickiewicz

Mickiewicz A. Konrad Wallenrod
  • promocja
Dostępność: mała ilość
Wysyłka w: 3 dni
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 1,00 zł 2,50 zł 1.00
ilość szt.
Zyskujesz 0 pkt [?]
dodaj do przechowalni
Ocena: 0
Producent: Czytelnik
Kod produktu: 10070/10/2014

Opis

Konrad Wallenrod / Adam Mickiewicz

 

książka w oprawie miękkiej

stan dobry

 

Adres wydawniczy
Warszawa : "Czytelnik", 1972.
Opis fizyczny
109, [3] s. ; 18 cm.
Uwagi
Tekst i przypisy wg Dzieł ... t. 2, "Czytelnik" 1955. Druk z matryc.
Gatunek
Poezja polska -- 19 w.
Forma i typ
Książki
Hasło dodatkowe
Libera, Zdzisław (1913-1998). Wstęp
Czytelnik.
Nr bibliografii narodowej
PB 1972/10200

 

10070/10/2014

50017/08/2018

50226/03/2019

67461/04/2020

 

Dane techniczne

przedmiotu używany

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep Allcollect - opinie klientów okulary zerówki
Sklep internetowy Shoper Premium