Menu
Promocje
Dziewczę z sadu - Lucy Maud Montgomery
Dziewczę z sadu - Lucy Maud Montgomery
5,00 zł 4,00 zł
szt.
Wymarzony dom Ani - Lucy Maud Montgomery
Wymarzony dom Ani - Lucy Maud Montgomery
6,00 zł 4,00 zł
szt.

Generał Iwanow zaprasza - Eugeniusz Duraczyński

Dostępność: mała ilość
Wysyłka w: 3 dni
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 4,00 zł 4.00
ilość szt.
Zyskujesz 0 pkt [?]
dodaj do przechowalni
Ocena: 0
Producent: Alfa
Kod produktu: 42025/02/2018

Opis

Generał Iwanow zaprasza : przywódcy podziemnego państwa polskiego przed sądem moskiewskim / Eugeniusz Duraczyński

 

książka w oprawie miękkiej

 

stan dobry

 

Adres wydawniczy
Warszawa : "Alfa", 1989 (Łódź : ŁDD).
Opis fizyczny
213, [19] s. : fot., portr. ; 21 cm.
Uwagi
Bibliogr. s. 212-[214].
Temat
Proces szesnastu (1945)
Forma i typ
Książki
ISBN
8370013058
Nr bibliografii narodowej
PB 1990/173

 

42025/02/2018

45762/05/2018

50041/08/2018

51427/04/2019

 

Dane techniczne

przedmiotu używany

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep Allcollect - opinie klientów okulary zerówki
Sklep internetowy Shoper Premium